Publiserte artikler

Ecupuke

Så er det igjen klart for tre dager med europacupkamper, og denne uken er det mennene som skal i aksjon. I Champions League er de kommet til tredje runde i puljespillet, så når siste kamp er spilt ferdig her torsdag, er de halvveis før de begynner på playoff. De to kampene som går i dag kan begge bli interessante. Laget som leder den polske eliteserien uten tap, PGE Skra Belchatow, har heller ikke tapt i Champions League. Motstander kl. 20:25 er Hypo Tyrol Innsbruck, som har en seier og et tap så langt. Denne kampen går i pulje F. I pulje G tar Noliko Maaseik fra Belgia imot Sir Safety Perugia fra Italia kl. 20:30. Perugia leder puljen med 5 poeng, mens Maaseik på tredje har 2. Du finner live oppdatering av kampene her, men du kan også følge spillet på laola1.tv, sjekk her.

I CEV-cupen er de nå kommet til åttendedelsfinalene, der de spiller den første kampen denne uken, mens returen går om to uker. Vinnerne sammenlagt går til kvartfinaler. Du finner resultatene her. Vi kan ellers merke oss at Lars Rydland er andredommer i morgen i kampen Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) mot VaLePa Sastamala (FIN).

I Challenge Cup har taperne fra forrige runde i CEV-cupen gått inn og møter vinnerlag fra forrige runde i Challenge Cup i sekstendedelsfinaler. Resultater her.

Legg igjen en kommentar