Publiserte artikler

Russisk cup

Kazans nye opplegger Benjamin Toniutti blir klar til cupsluttspill. Foto: FIVB

Ikke overraskende fikk Zenit Kazan den sjette og siste plassen i den russiske cupen for menn. Det er faktisk tredje året på rad Kazan har fått wild card etter at laget ikke har greid å kvalifisere seg på annen måte. Fire av lagene har kvalifisert seg ved å vinne en av semifinalepuljene, mens Belogorie Belgorod får plass som arrangør, etter som kampene spilles i Belgorod.

Lagene deles i to puljer:
Pulje A: Lokomotiv Novosibirsk, Fakel Novy Urengoy, Zenit Kazan
Pulje B: Dynamo Moskva, Kuzbass Kemerovo, Belogorie Belgorod

Puljespillet går 23., 24. og 25. desember, mens det er semifinale 27. og finaler 28. desember. Så det blir lite tid til julefeiring for de spillerne som ikke følger den julianske kalenderen. Den russiske juledagen er forøvrig 7. januar.

Legg igjen en kommentar