Publiserte artikler

Europatreff

Så er det klart for kvinnenes europacupmøter igjen. I Norge er vi selvsagt mest opptatt av om Stod Volley greier å sikre seg de to nødvendige settene mot nederlandske Sliedrecht Sport, som gir det nord-trønderske laget videre avansement i Challenge Cup. Men denne kampen går først i morgen kl. 20:00, så vi får smøre oss med tålmodighet til senkvelden da. Imidlertid blir motstanderne i neste kamp avgjort i kveld, om Stod skulle gå videre. Kl. 20:00 spiller Crvena Zvezda Beograd kamp i CEV-cupen mot Calcit Kamnik fra Slovenia, og taperen sammenlagt her møter vinneren i Stods oppgjør. Crvena Zvezda, eller Røde Stjerne, vant den første kampen 3-0. Kampene i Challenge Cup finner du her, i CEV-cupen her.

Interessant for oss norske er det også at den polske klubben til Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes, Impel Wroclaw, skal debutere på hjemmebane i Champions League. De får ingen lett motstander, tyrkiske Eczacibasi VitrA Istanbul står på andre siden av nettet. Bortedebuten for Impel gikk ikke så bra, de tapte 0-3 for det sveitsiske stjernelaget Volero Zürich. Du kan lese forhåndsomtale her. Kampen spilles i kveld kl. 19:00. Resultatene finner du her, og du kan følge kampen live på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar