Publiserte artikler

Nytt lag i World League

Tyskland har noe overraskende trukket seg fra World League 2015, melder volleyball.it. Etter sigende ønsker laget i stedet å fokusere på European Games, Europas nye miniatyr av OL. Disse lekene skal for første gang gå i Aserbajdsjans hovedstad Baku i tiden 12.-28. juni 2015. Der skal det være både sandvolleyball, med 32 lag i hver klasse, og en volleyballdel med 12 kvinnelag og 12 herrelag fra Europa. De høyest rankede lagene ved nyttår (hovedsaklig) får plass i volleyballturneringen, og Tyskland vil være et av disse. Trolig ser Tyskland på denne deltakelsen som et enklere steg på veien til å kvalifisere seg til OL i Rio de Janeiro i 2014.

Tysklands plass i gruppe D på nivå 2, vil nå bli overtatt av Japan, som rykker opp fra nivå 3, mens Venezuela blir det nye laget i gruppe H på nivå 3. Du kan lese nyheten her. FIVBs hjemmeside for World League finner du her.

Legg igjen en kommentar