Publiserte artikler

Fint besøk på TVN

Vlado Petković. Foto: FIVB

Toppvolley Norge har som ledd i det pågående 10-årsjubileet fått storfint besøk fra Serbia. Som en gave til elevene er Serbias landslagsopplegger Vlado Petković på besøk i uke 47. Vi har mottatt følgende fra TVN:

Den Serbiske oppleggeren og storspilleren Vlado Petkovic besøker i disse dager Toppvolley Norge. Gjennom sitt gode bekjentskap med Toppvolleytreneren Nebojsa Duric, kom han på kort varsel for å inspirere og motivere spillere, trenere og ledere på Toppvolley Norge.

Elevene fikk dette som en gave i anledning skolens 10 års jubileum, og avdelingsleder Øyvind Marvik er både glad og stolt for at en slik kapasitet gjør et besøk til Sand og Toppvolley Norge. Petković vil være sammen med oss, gi råd og veiledning til elevene og forhåpentligvis bidra til å inspirere dem til fortsatt mye hardt arbeid og god trening.

Vlado Petković har representert landslaget i Serbia i 12 år, og har gull fra EM (Østerrike/Tsjekkia 2011), bronse VM (Italia 2010), samt flere medaljer i EM (3 x bronse) og World League (2 x sølv) på merittlisten sin. Han har også deltatt i OL både i Beijing 2008 (nr 5) og London 2012 (nr 9). Som klubbspiller har han representert lag i Serbia, Sør Korea, Slovenia, Italia og Iran.

Petković spilte senest på landslaget under VM i Polen, der Serbia ble nr. 9. Han er 31 år gammel (vår anmerkning).

Legg igjen en kommentar