Publiserte artikler

Tysk spiller utestengt

Phillip Collin. Foto: FIVB

Med virkning fra 20. august er den tyske landslagsspilleren Phillip Collin utestengt i ett år for brudd på dopingreglene. Grunnen er at han ikke hadde oppgitt hvor han var i tre tilfeller der dopingkontrollørene kom for å teste ham. I slike tilfeller er strafferammen to år, men det tyske antidopingbyrået, NADA, innstilte på ett.

Den siste gangen kontrollørene kom for å teste Collin, var han faktisk på landslagssamling i ferd med å forberede seg til VM i Polen, der han trolig ville spilt på bronselaget. Men det visste altså ikke kontrollørene, som dermed ikke fant ham. Utestengingen medfører ellers at kontrakten han hadde med franske Tours er oppsagt. En svært uheldig utvikling for den 22-årige midtspilleren som først i fjor tok steget inn på landslaget etter en rask karriere, men der organiseringen av hans egen dag ikke hang helt med. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar