Publiserte artikler

E-cup igjen

Så er det klart for tre nye dager der mennene i de beste klubblagene i Europa skal forsøke å avansere i sine respektive europacuper. I CEV-cupen er det returkamper i sekstendedelsfinalene, mens det i Challenge Cup er returkamp i andre runde. Den mest prestisketunge cupen er selvsagt Champions League, og her spilles andre runde i puljespillet i dag og de to neste dagene. To interessante kamper i dag er belgiske Knack Roeselare mot Copra Volley Piacenza fra Italia og Belogorie Belgorod fra Russland mot Fenerbahce SK. Istanbul. Begge kampene vises på laola1.tv, se her. Kampen i Russland har start kl. 17:00 norsk tid, i Belgia er det kampstart kl. 20:30. Dagens tredje kamp går i Polen mellom Jastrzebski Wegiel og Marek Union-Ivkoni Dupnitsa fra Bulgaria. Du finner alle kampene her.

Legg igjen en kommentar