Publiserte artikler

Mizunoligaen

Fire av de fem kampene som skal spilles i Mizunoligaen denne helgen ble spilt i går. Det ble spenning i flere av oppgjørene, bare Stods seier over Randaberg ble uproblematisk, selv om Randaberg lenge hang godt med i andre sett. Men Stod satte skapet på plass i det tredje og viste hvem som dominerer i Norge for tiden. Oppgjøret i Stodhallen endte 3-0 (25-15, 25-21, 25-10). Også Randabergtrener Espen Sørbø lot seg imponere av Stod-laget, les i Trønder-Avisa her.

Kvinnekampen i Førde, der de to klubbene Førde og Nyborg møttes for første gang i en toppseriekamp, ble et jevnt oppgjør der ledelsen i kampen og settene vekslet flere ganger. Nyborg spiller sin første sesong i Mizunoligaen, og til slutt var det den manglende rutinen som viste forskjellen på lagene. Førde gjorde færre feil og turde ta sjansene når de bød seg. Til slutt ble det 3-1 (25-23, 21-15, 25-20, 25-21) til hjemmelaget. Lese på Førdes facebooksider her.

Den jevneste kampen i går var mennenes oppgjør i Dragvollhallen i Trondheim mellom NTNUI og Kristiansund. Kristiansund vant de to første settene med knappest mulig margin før NTNUI slo kraftig tilbake og tok de to neste. Et avgjørende sett måtte dermed til, og her var det Kristiansund som var sterkest. Resultatet NTNUI-Kristiansund 2-3 (25-27, 23-25, 25-15, 25-19, 10-15). Les mer i Tidens Krav her.

Den siste kampen i går var det klassiske vestlandsderbyet mellom Førde og Nyborg i mennenes serie. Førde er blitt kraftig svekket foran denne sesongen, og selv om Nyborg også har måttet avgi spillere til konkurrenter og proffopphold, var Nyborg favoritter før kampen. De greide også å innfri favorittstempelet, selv om det spesielt i første settet var med nød og neppe. Kvartfinalekampen mellom de samme to lagene kommende lørdag samme sted er dermed på ingen måte avgjort på forhånd. Oppgjøret endte 0-3 (27-29, 22-25, 18-25). Du kan lese mer i Firda her og hos NRK Sogn og Fjordane her.

Den femte og siste kampen i Mizunoligaen denne helgen går i Blindheimshallen kl. 16:00 og er mellom hjemmelaget og Oslo. Du kan følge resultatet her og lese forhåndsomtale hos Blindheim her.

 

Legg igjen en kommentar