Publiserte artikler

Turnering i Italia

En arrangør av idrettsbegivenheter fra Italia som det norske herrelandslaget i volleyball har hatt stor nytte av, vil gjerne ha yngre norske lag med på volleyballturneringer i Italia. I tiden 3.-5. januar 2015 skal det gå en turnering i Biella i Nord-Italia for aldersgruppene født 1996-2001, og her er arrangørene på utkikk etter norske lag. Nærmeste flyplass er Milano Malpensa. Lagene kan velge å bo på ungdomsherberge eller hotell, prisene varierer mellom 35 og 78 euro pr. døgn inklusive måltider. Påmeldingen koster 200 euro pr. lag.

Norske yngrelag har tidligere deltatt i tilsvarende turneringer arrangert av samme selskap, og hatt positive gode opplevelser.

Du finner flere opplysninger på nettsiden til selskapet, BellaStagione Sports & Tours, her, der du også finner e-postadressen til kontaktpersonen Cristina Monetti.

Legg igjen en kommentar