Publiserte artikler

Korrupsjonsundersøkelser i Polen

Miroslaw Przedpełski. Foto: PZPS

Det polske volleyballnettstedet siatka.org melder at det sentrale antikorrupsjonsbyrået i Polen, CBA, har innledet undersøkelser mot det polske volleyballforbundet og deres president Mirosław Przedpełski. Undersøkelsene knytter seg til beskyldninger om korrupsjon i forbindelse med det avholdte verdensmesterskapet i Polen i september, og byrået har beslaglagt dokumenter som gjaldt VM på det polske forbundets kontor.

President Przedpełski skulle ha holdt en pressekonferanse i Katowice i går, der trofeet Polen vant skulle vært vist fram. Presidenten kom imidlertid aldri til møtet, og etter en halv time ble konferansen avlyst, etter sigende fordi presidenten var blitt arrestert på vei dit. Du kan lese meldingen her. Du kan også lese mer hos World of Volley her.

Det polske forbundet melder på sine sider at CBA har startet undersøkelser på det polske forbundets kontor. Forbundets medarbeidere er bedt om å levere alle dokumenter knyttet til VM i Polen. Det polske forbundet vil samarbeide fullt ut med CBA i denne saken.

Legg igjen en kommentar