Publiserte artikler

Nok en verdensrekord

Tilskuerne kan slappe av. Foto: SFHS

I dag kl. 13 hadde  Veslemøy Engh og Karoline Halvorsen i kamp mot Ingvild Gilje og Ane Spurkeland satt ny verdensrekord i å spille sandvolleyball. Da hadde de slått den gamle verdensrekorden som var på 25 timer. Da verdensrekordforsøket startet i går kl. 12, ble det også spilt en kamp mellom to herrelag. Denne kampen måtte imidlertid avbrytes på grunn av skade rundt kl. 8.

Det er Sunnfjord Folkehøgskule som i likhet med da verdensrekorden ble satt innendørs, står bak denne siste verdensrekorden, der kampene har foregått i Sunnfjordhallen. Du kan lese mer hor NRK Sogn og Fjordane her og her, der du også finner link til kampen så lenge den pågår. Reglene for rekordforsøket blir også beskrevet.

Legg igjen en kommentar