Publiserte artikler

EM trukket

EM-sluttspillet i volleyball for kvinner skal spilles i Nederland og Belgia i tiden 26. september-4. oktober neste år. Tretten av de seksten lagene som skal være med i sluttspillet er klare, de tre siste blir funnet i tre dobbeltoppgjør til våren. Disse tre oppgjørene går mellom Frankrike og Slovenia, Aserbajdsjan og Slovakia, samt Ukraina og Hviterussland.

I går ble de fire puljene som innleder sluttspillet trukket, med arrangørlandene, samt Russland og Serbia som toppseedete. Puljevinnerne vil gå direkte til kvartfinaler, mens nr. 2 og 3 spiller playoff om en kvartfinaleplass. Trekningen ga følgende utfall:
Pulje A (i Apeldoorn): Nederland, Italia, Polen, Frankrike eller Slovenia
Pulje B (i Antwerpen): Belgia, Tyrkia, Ungarn, Aserbajdsjan eller Slovakia
Pulje C (i Rotterdam): Russland, Kroatia, Bulgaria, Ukraina eller Hviterussland
Pulje D (i Eindhoven): Serbia, Tyskland, Romania, Tsjekkia

Semifinalene og finalene spilles i Ahoy i Rotterdam i Nederland. Du kan lese mer om trekningen her.

Legg igjen en kommentar