Publiserte artikler

Rekordsultne

Geir Eithun og Iver Horrem har begge spilt for Førde innendørs, men er ikke med på rekordforsøket. Foto: Raymond Wardenær

Fredag 26. september i år ble verdens lengste volleyballkamp avsluttet. Da hadde elevene ved Sunnfjord Folkehøgskule i Førde spilt sammenhengende i 90 timer. Men skolen er tydeligvis ikke fornøyd med å ha bare denne ene rekorden. Nå vil de nemlig forsøke på rekord i sandvolleyball. Forsøket skal foretas i den oppvarmede sanden i Sunnfjordhallen, og fire lag på to baner skal forsøke å holde spillet gående i mer enn 25 timer. Og i motsetning til da rekorden innendørs ble satt, er det denne gangen ikke mulig å bytte spillere under veis. Kampene settes i gang onsdag kl. 12.

Det er NRK Sogn og Fjordane som bringer meldingen, og du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar