Publiserte artikler

Europacup kvinner

Tore Aleksandersen og hans lag er klare for Champions League. Foto: CEV

Denne uken er det Europas beste kvinnelag som skal ut i europacupkamper, med kamper i dag, i morgen og torsdag. Mest interessant for oss er selvsagt Stod Volleys kamp på hjemmebane i Steinkjerhallen i morgen kl. 19:00. Da møter de Sliedrecht Sport fra Nederland i andre runde i Challenge Cup, et lag som måtte ut i første runde og der slo Vasas Obuda Budapest to ganger 3-2 og med det gikk videre. I kraft av sine gode resultater de siste årene, slapp Stod å spille første runde, så nå er de inne i runden der 32 lag gjenstår. Returkampen spilles i Sliedrecht onsdag 26. november, og laget som er best sammenlagt møter i neste runde, som da er sekstendenelsinalen, et lag som har tapt sekstendedelsfinalen i CEV-cupen, enten Calcit Kamnik fra Slovenia eller Crvena Zvezda Beograd fra Serbia. Stod Volley er optimister før oppgjøret, du kan lese mer på lagets hjemmesider her, og her er en video i Trønder-Avisa der noen av spillerne prøver å snakke norsk.

En annen nordmann skal i ilden i den mest prestisjetunge europacupen, Champions League. Det er Tore Aleksandersen, som førte laget sitt, Impel Wroclaw, til andreplass i den polske Orlen-liga, og dermed kvalifiserte seg blant de tjue lagene som får spille Champions League. Du kan lese innlegg hos CEV her. Impel Wroclaw møter Volero Zürich i morgen kl. 20:00 i Sveits.

CEVs hjemmeside der du kan orientere deg fram til de enkelte kampene finner du her. Og laola1.tv viser fra Champions League, sjekk her.

Vi nevner også at Lars Rydland er førstedommer i en kamp i Challenge Cup i morgen mellom to nederlandske lag, VC Sneek og Alterno Apeldoorn.

Legg igjen en kommentar