Publiserte artikler

NM åttendedelsfinaler

Spirit Lørenskog reklamerte fint for cupkampen

Det ble spilt NM-kamper i går, og det fortsettes også i dag. Det er åttendedelsfinalene som avvikles, og stort sett har det vært elitelag som har møtt førstedivisjonslag på bortebane. Så langt har det ikke vært noen overraskelser i de tre herrekampene og den ene kvinnekampen som ble spilt i går.

I Skårerhallen slo Nyborg Spirit-Lørenskog 3-0 (25-16, 25-15, 25-14), se Spirits facebookside her. NTNUI måtte gi fra seg et sett i Åmli mot et Dristuglag som i NM hadde anledning til å bruke sine TVN-spillere. Settsifrene i NTNUIs favør ble 23-25, 25-21, 25-15, 25-21. Les mer i Agderposten her. Og i den siste herrekampen vant Førde i Stavanger over UiSI med 3-0 (25-16, 25-23, 26-24).

I kvinnekampen som ble spilt i går vant Stod som ventet over Tønsberg med 3-0, settsifrene har vi ikke. Les mer i Trønder-Avisa her.

Resultatene fra de resterende kampene vil komme hos NVBF, les forhåndstips her. NVBF vil trekke kvartfinalene i morgen kl. 13, og resultatet av trekningen får du på NVBFs hjemmesider.

Legg igjen en kommentar