Publiserte artikler

TVN 10 år

Denne helgen skal det markeres at Toppvolleyballgymnaset på Sand i Ryfylke har vært i drift i 10 år. Jubileet skal markeres med festmiddag i kveld og flere arrangement i morgen. Du kan lese litt i Suldalsposten her, der du også kan se et bilde fra oppstarten. Kjenner du igjen mange av elevene, og spiller de fortsatt?

Samtidig med markeringen av den vellykkede satsingen på TVN, skriver Stavanger Aftenblad at Kristelig Folkeparti kan legge hindringer i veien for videre framgang. I partiets alternative forslag til statsbudsjett skal et av kravene være ny sandvolleylinje i Åmli. Hvis dette blir vedtatt, vil det det økonomiske grunnlaget falle bort, sier KrFs gruppeleder i fylkestinget, Ellen Solheim. Du kan lese artikkelen i Aftenbladet her.

Legg igjen en kommentar