Publiserte artikler

Pattaya Challenger

Norge t.v. i kamp om ballen mot Australia. Foto: FIVB

Mens Øivind Hordvik sliter i sanden i Doha Open, spiller konen Janne Kongshavn i en av FIVBs challengerturneringer i Thailand sammen med Victoria Faye Kjølberg. Turneringen Pattaya Challenger startet med kvalifisering i går, men Kongshavn-Kjølberg er direkte kvalifisert til hovedrunden som består av 24 lag. Disse er delt i åtte trelagspuljer, og de to beste i hver pulje går videre til eliminasjonsspillet.

Kongshavn-Kjølberg har startet godt med 2-0 (21-13, 21-19) over Palmer-Stone fra Australia. Kl. 10:40 møter de det polske laget Baran-Gruszczynska. Puljespillet tar til i morgen og turneringen varer til søndag. Du finner resultatene her. Les mer på jentenes facebooksider her.

Legg igjen en kommentar