Publiserte artikler

Øivind og Geir sliter

Øivind i angrep mot Sveits i Qatar. Foto: FIVB

Øivind Hordvik og Geir Eithun hadde en tung dag i sanden i Doha Open i går. Etter at vi brakte puljeoppsettet, ble det endret, og Øivind og Geir møtte helt andre motstandere enn de vi anga. I den første kampen i hovedrunden var motstanderne Kosiak-Bryl fra Polen. Polakkene var sterkest og vant 2-0 (21-15, 21-17). Den neste kampen var mot laget som var dårligst ranket i puljen, Kovatsch-Kissling, J. fra Sveits. Men også her ble overmakten for stor og sveitserne vant 2-0 (21-18, 21-13).

I puljespillet gjenstår da de puljetoppseedete og hittil ubeseirete franskmennene Krou-Rowlandson. Disse spiller Hordvik-Eithun mot kl. 13:50. Du finner resultatet her, og da vil du også kunne se om Øivind og Geir har tatt seg videre til eliminasjonsspillet som starter i kveld. Se ellers kommentarer fra Øivind her.

Legg igjen en kommentar