Publiserte artikler

Hordvik-Eithun i hovedrunden

Geir og Øivind fornøyde med hovedrundeplass. Foto: FIVB

Øivind Hordvik og Geir Eithun hadde ikke store problemer med å slå seg inn i hovedrunden i Doha Open i sandvolleyball i går. I kvalifiseringskampen mot Haitham-Ahmed fra Oman vant de overbevisende 2-0 (21-12, 21-6). Like bra gikk det ikke for Stian Opsahl og Ole Bastian Nordstrand. Court-Schumann fra Australia ble for sterke og vant 2-0 (21-13, 21-8), og dermed var beacheventyret i Qatar over for Opsahl-Nordstrand for denne gang. Du kan lese mer på facebooksiden til Hordvik her og hos Opsahl-Nordstrand her.

Øivind og Geir skal nå i gang med puljekamper i hovedrunden. Kl. 15:30 norsk tid starter de mot et engelsk lag, Sheaf-Gregory. Disse deltok også i Göteborg sist helg, hvor Eithun vant og Hordvik ble nr. 2. Der ble Sheaf-Gregory nr. 5, og engelskmennene har vært med også i de andre NEVZA-turneringene, så Øivind og Geir bør kjenne godt til dem. De andre puljemotstanderne er Tomás-Menéndez fra Spania, som de møter kl. 19:30, og Semenov-Prokopiev fra Russland, som de spiller mot i morgen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar