Publiserte artikler

Europacupuke

Denne ballen skal brukes i Champions League

Det er fullt kjør i europacupene denne uken. I dag, i morgen og torsdag vil det være kamper i alle de tre herrecupene til CEV, mens kvinnene har en ukes forskyvning på grunn av at VM for deres vedkommende ble avviklet senere. Størst oppmerksomhet får selvsagt Champions League som starter med fire kamper i dag. I tillegg til alle kravene CEV pålegger arrangørene, har de også fått innført noen nye gimmicks. Mikasa har produsert en ny ball som skal gjelde eksklusivt for Champions League. Denne ballen, MVA200CEV, er en variant av den vanlige kampballen MVA200, med det unntaket at de blå feltene er grønne. Dessuten vil alle liberoene i turneringene spille med en grønn drakt, alt et ledd i CEVs «Green Way», les mer her. Kampoppsettet for denne runden av puljespillet i Champions League finner du her, og kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

I CEV-cupen cupen spilles første kamp i sekstendedelsfinalene denne uken. Sjekk resultater og live oppdatering her. Laola1.tv viser også kamper herfra.

Og i Challenge Cup innleder de kampene med andre runde. Resultater her.

Legg igjen en kommentar