Publiserte artikler

Graça vil stå lenger

FIVBs president Ary Graça. Foto: FIVB

Ifølge nettstedet Playthegame.org vil FIVBs president Ary Graça legge fram forslag på den pågående kongressen om at presidentens mandatperiode skal utvides fra fire til åtte år. Om Graça da skulle bli gjenvalgt ved neste valg, som skjer på kongressen i 2016, vil han bli sittende i posisjonen til 2024. Han vil da være 81 år. FIVBs regler tilsier at ingen over 75 år kan velges til president, men om han fyller 75 i mandatperioden, kan han sitte ut perioden.

Artikkelen tar ellers for seg Graças problemer på hjemmebane i Brasil, der han måtte avgå som presdient for Brasils volleyballforbund fordi han blir etterforsket for korrupsjon. Du kan lese artikkelen i Play the Game her.

Hjemmesiden til FIVBs 34. kongress finner du her

Kommentarer (1)