Publiserte artikler

NEVZA i gang

I dag ble det spilt mange volleyballkamper i regi av NEVZA, det vil si the Northern European Volleyball Zonal Association, kamper både på sand og parkett og både av seniorer og juniorer.

I Kettering er det mesterskapet for spillere født 1998 og senere som pågår, og det mest overraskende som har skjedd der, er at fjorårets gullvinnere Norge har tapt begge sine puljekamper i dag, først mot Færøyene med 1-3, deretter mot Sverige med 0-3. Norge har likevel ikke helt forspilt sjansene sine. De spiller kvartfinale i morgen, og med seier der er det fortsatt muligheter.

Guttene har slått Island 3-0, og har også spilt mot Sverige. Men der mangler vi det endelige resultatet etter at Norge tapte de to første settene og vant det tredje. Du kan følge mesterskapet med resultater og streaming her.

De eldre spillerne i Skandinavia spiller om NEVZAs klubbmesterskap. Tre norske lag har spilt kamper i dag. Av disse har kvinnene til Oslo Volley gjort det best. De har slått svenske Engelholm 3-2, mens Tromsø har tapt 1-3 for Middelfart og Randaberg 0-3 for Marienlyst. Kvinnene til Stod og Nyborgs menn starter sin turnering i morgen. Resultater finner du her.

NEVZAs sandvolleyturnering spilles i Göteborg. Der deltar elleve norske lag som stort sett har gjort det svært godt den første spilledagen. Det er bare ett av lagene som ikke har vunnet sin førsterundekamp, og dermed må ut i losers bracket. De ti andre spiller først andre runde i morgen. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar