Publiserte artikler

NEVZA U17

Kan de norske jentene juble for gull i år også? Foto: M Pritchard

To uker etter at de norske guttene vant gull og jentene sølv i NEVZA-mesterskapet for spillere født 1996 og senere, er det klart for start i det tilsvarende mesterskapet for spillerne som er to år yngre. Som i fjor går mesterskapet i Kettering i England, og det stiller sju lag i jenteklassen og seks i gutteklassen. I motsetning til i U19 stiller Finland i disse mesterskapene, mens Færøyene har valgt å bare sende jentelaget denne gangen.

Norge er regjerende mestere i jenteklassen, mens guttene ble nr. 4 i fjor. I innledningspuljen har jentene havnet sammen med Sverige og Færøyene, mens guttene først spiller mot Sverige og Island. På grunn av antall lag som deltar, spilles to kamper i kveld, mens de resterende puljekampene spilles i morgen, kvartfinaler og semifinaler lørdag og plasseringskampene (stort sett) søndag. De norske jentene spiller i morgen kl. 10:30 mot Færøyene og kl. 20:30 mot Sverige. Guttene åpner mot Island kl. 15:30, deretter venter Sverige kl. 20:30. Du ser hele kampoppsettet her.

Hjemmesiden til mesterskapet er her, og du finner mer informasjon på deres facebooksider her. De norske lagene finner du her for jentene og her for guttene. I skrivende stund vet vi ikke om kampene streames.

Kommentarer (1)