Publiserte artikler

Europacupen i gang

Den første kampen i denne sesongens europacup ble spilt i går. Det er kvinnenes Challenge Cup som innleder denne europacupsesongen, og mens det bare var 31 lag påmeldt til mennenes Challenge Cup, med det resultatet at lagene går direkte til andre runde, som starter 4. november, må det spilles tre oppgjør i første runde hos kvinnene. Vinnerne av det ene oppgjøret skal i andre runde møte Norges eneste representant i denne sesongens europacup, Stod Volley. Stod skal enten møte Sliedrecht Sport fra Nederland eller Vasas Obuda Budapest. Sliedrecht Sport vant gårsdagens kamp hjemme i Nederland i går med 3-2. Neste søndag blir det avgjort hvem av de to Stod får på besøk i Steinkjerhallen onsdag 12. november.

Den gjeveste europacupen, Champions League, starter med puljespill for mennene 4. november, en uke senere for kvinnene, mens CEV-cupen tar til med sekstendedelsfinaler på de samme datoene.

Norske dommere skal også i aksjon i europacupen. Både Tim Kaaber, Lars Rydland og Geir Vestbø har fått oppgaver i november.

Legg igjen en kommentar