Publiserte artikler

Russisk cup

Spiridonov smasher nå for Kazan

I Russland har de avviklet første del av mennenes cup. Denne delen avvikles som puljespill. og sist helg var de kommet til semifinaledelen. Den ble spilt med fire puljer med fire lag i hver fire steder i Russland. Puljevinnerne går til sluttspillet som spilles 23.-28. desember i Belgorod. I tillegg til puljevinnerne deltar arrangørene Belogorie Belgorod samt et lag som får wild card.

Noe overraskende ble ikke Zenit Kazan en av puljevinnerne, de ble slått ut av laget Førde møtte i europacupen i fjor, Fakel Novy Urengoy, riktig nok et noe annet Fakel enn det som var i Førde, etter som både Vermiglio, Winiarski, Spiridonov, Bakun og trener De Giorgi er forsvunnet fra laget siden den gang. Men med Kazan utslått, spekuleres det i at de vil få det oppsatte wild cardet.

De tre puljevinnerne i tillegg til Fakel er Dynamo Moskva, Lokomotiv Novosibirsk og Kuzbass Kemerovo.

Legg igjen en kommentar