Publiserte artikler

NEVZA U19

NEVZA-mesterskapet for spillere født 1996 og senere starter i dag i Ikast i Danmark. Seks land deltar i både jente- og gutteklassen. Det er Norge, Danmark, England, Færøyene, Island og Sverige. Lagene i hver klasse er delt i to puljer som spiller alle mot alle. Puljespillet gjøres ferdig i dag, og i morgen spilles så kvartfinaler mellom nr. 2 i den ene puljen og nr. 3 i den andre. Vinnerne her møter en puljevinner til semifinale, og torsdag avsluttes mesterskapet med kamp om femteplass, bronsefinale og finale.

De norske jentene er havnet i pulje med Sverige og England. Første kamp i Ikast-Brande Arena er mot England kl. 11:00. Guttenes puljemotstandere er England og Island, og første kamp går mot Island kl. 13:45. Fjorårets mesterskap gikk også i Ikast, og de norske guttene gikk da helt til topps og forsvarte sitt mesterskap fra året før. Hos jentene vant Danmark for tredje år på rad, mens Norge ble nr. 3. De norske jentene som spiller i Danmark finner du her, guttenes bruttotropp er her.

Du finner facebookside for mesterskapet her. Arrangørene jobber med å få til streaming av kampene, i så fall kommer det på samme side.

Legg igjen en kommentar