Publiserte artikler

Italia og Brasil til semifinale

Solid innsats av Del Core og Italia mot USA. Her via blokk og antenne. Foto: FIVB

Etter at to av de tre puljekampene i hver pulje er spilt i tredje runde, er det klart at Italia vil være en av semifinalistene. Selv om de bare har spilt en kamp, der de slo USA med overraskende 3-0 (25-23, 25-22, 25-20), gjorde resultatet i USAs kamp mot Russland i går at de ikke kan forbigås av begge de andre lagene i puljen. USA slo nemlig Russland 3-1 (25-19, 25-23, 15-25, 25-23), og det ene settet Russland tok, sikret at minst ett av de to lagene kommer bak Italia på tabellen. Det avhenger av Italias kamp mot Russland i kveld. Med tre poeng til Russland er de i semi, i motsatt fall blir det USA som får plassen. Vi vil anta at Italia satser på seier for å unnga Brasil, som er favoritten i den andre puljen.

Og i den puljen er det også avgjort at Brasil vil gå til semifinale. Brasil har slått Kina 3-0 (25-19, 25-16, 25-15) og Kina har slått Den Dominikanske Republikk 3-2 (22-25, 23-25, 25-23, 25-23, 15-12), og når Brasil i dag møter Den Dominikanske Republikk, er det bare motstanderne som eventuelt kan passere dem. Ulempen er at Brasil kan velge hvem de vil ha med seg til semifinale. På den annen side kan Italia spille på resultat i forhold til hvem av de to fra den andre puljen de vil møte.

Mye uavklart her, altså. Resultatene vil du finne her. Kampene blir streamet på laola1.tv, men om de tillates vist live i Norge vet vi ikke. Sjekk her, kampstart i Milano er henholdsvis kl. 17:30 og 20:00.

Legg igjen en kommentar