Publiserte artikler

Xiamen Open

Geir og Iver (på andre siden av nærmeste nett) trener før konkurransen. Foto: FIVB

En ny sandvolleyballturnering i FIVB-regi har startet i Xiamen i Kina i dag. Grand Slam-turneringene er ferdige for denne sesongen, så denne gangen er det en Open-turnering. Ett norsk lag er påmeldt, det er Norges for tiden ledende hos mennene, Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun. De skulle egentlig spilt kvalifisering i dag, men det viser seg at det bare var frammøtt 30 lag da det ble holdt teknisk møte, så de to går rett inn i hovedrunden. Der er de havnet i en trelagspulje, og er altså garantert å gå videre til eliminasjonsspillet med tjuefire lag, som starter fredag. Men målet er selvsagt å nå så høyt som mulig.

Lagene de møter i puljen er toppseedete CH. Chen-Li fra Kina og Marci-Garcia fra Spania. Kamptidene er ikke satt opp i skrivende stund, men du finner oppsettet her. Laola1.tv streamer kamper på to baner, og siden Horrem-Eithun møter et kinesisk lag, må vi regne med at den kampen går på hovedbanen. De første kampene i Kina starter kl. 02:00 kommende natt, så du kan sjekke her om de norske er med da.

Xiamen, en by med rundt 3 millioner innbyggere, ligger ved kysten sørøst i Kina. Det går kvinneturnering samtidig, men der er ingen norske lag påmeldt.

Legg igjen en kommentar