Publiserte artikler

Kina videre

Kina har slått seg til tredje runde. Foto: FIVB

Før lagene i andre runde i VM for kvinner i Italia har to kamper igjen hver, er det bare Kina som er sikre på å få spille tredje runde. Men både Italia, USA og Brasil har muligheten til å få plass i dag. Italia spiller mot Japan, det eneste laget som kan ta fra dem plassen, og Italia vil være sikre om de tar ett poeng. USA møter Serbia og Brasil spiller mot Russland. Begge kampene vil være svært viktige, etter som kampen om de tre plassene fra pulje F står mellom disse fire lagene. I pulje E er også Den Dominikanske Republikk med og kjemper om tredjerundeplass. De øvrige åtte lagene fra de to puljene er sjanseløse.

Stillingene i pulje E og F før kampene i dag og i morgen er som følger:
Pulje E: 1. Kina 14 poeng, 2. Italia 13, 3. Den Dominikanske republikk 11, Japan 8, 5. Kroatia 5, 6. Belgia 4, 7. Tyskland 3, 8. Aserbajdsjan 2
Pulje F: 1. USA 15 poeng, 2. Brasil 14, 3. Serbia 11, 4. Russland 10, 5. Tyrkia 4, 6. Bulgaria 3, 7. Nederland 3, 8. Kasakhstan 0

ALt om kvinnenes VM finner du her.

Legg igjen en kommentar