Publiserte artikler

Europaranking

Også det europeiske volleyballforbundet har oppdatert rankinglisten for mennenes seniorlandslag etter VM. Den viser at Russland nå troner alene på toppen. Forrige gang delte de plassen med Italia, som har falt ned til andreplass. Serbia er fortsatt på tredjeplass, mens Polen og Bulgaria har byttet plass og er nå henholdsvis nr. 4 og 5.

Norges poengstilling er uforandret 12, poeng som ble oppnådd i kvalifiseringen til VM. Det er de eneste poengene til Norge, siden laget ikke deltok i EM verken i 2011 eller 2013 eller i OL i 2012. Det blir imidlertid poeng å hente etter at EM 2015 er avviklet. Selv om Norges poengstilling er uforandret, er plasseringen en plass dårligere enn forrige gang. Vi er nå nr. 46 av de 48 landene som har poeng.

Du finner rankinglisten her.

Rankinglisten vil bli benyttet når CEV skal utpeke lag til å delta i de nystiftede European Games. De skal gå i Aserbajdsjan til sommeren.

Legg igjen en kommentar