Publiserte artikler

NCC 2015

Turneringsledelsen i NEVZA (the Northern European Volleyball Zonal Association) har satt opp innledningspuljene i NEVZA Club Championship (NCC) for mesterskapet som skal avgjøres i 2015. Innledningspuljene spilles 31. oktober – 2. november, mens sluttspillet går 30. januar – 1. februar neste år.

Denne sesongen er det påmeldt ti lag i klassen for menn og sju i kvinneklassen. Totalt fem av lagene kommer fra Norge, det er Nyborg, Tromsø og Randaberg i herreklassen, Stod og Oslo i kvinneklassen. De norske lagene er havnet i hver sine puljer som ser slik ut, med arrangør nevnt først:
Kvinner
Pulje A
Lyngby, Danmark
Stod
Holte, Danmark
Pulje B
Engelholm, Sverige
Brøndby, Danmark
Oslo
Fortuna, Danmark
Menn
Pulje A
Middelfart, Danmark
Falkenberg, Sverige
Tromsø
Hvidovre, Danmark
Pulje B
Linköping, Sverige
Nyborg
Gentofte, Danmark
Pulje C
Randaberg
Örkelljunga, Sverige
Marienlyst, Danmark

Fire lag i hver klasse går til sluttspillet. De er de to beste i hver pulje i kvinneklassen, puljevinnerne og beste toer i klassen for menn.

Legg igjen en kommentar