Publiserte artikler

Semifinale i Tyrkia

Christian i blokk mot Østerrike. Foto: CEV

Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum har tatt seg til semifinale i EM U22 i sandvolleyball i Fethiye i Tyrkia. Kl. 12:00 i dag skal de der møte Dressler-Kattner fra Østerrike for å avgjøre om det blir garantert norsk medalje i dette europamesterskapet.

På veien til semifinalen slo de to først sine norske lagkamerater Lauten-Mohajer 3-1, før de avsluttet dagen med å slå et annet lag fra Østerrike 3-0.

Lauten-Mohajer slo et lag fra Hviterussland 3-1 i første runde i eliminasjonsspillet, men i og med tapet i den innbyrdes norske kampen, endte Lauten-Mohajer som nr. 9 totalt.

Hos jentene vant Maaseide-Kjølberg sin førsterundekamp mot Hviterussland med 3-1, før de tapte 1-3 for et lag fra Østerrike. Dermed ble det niendeplass også på dem. Ulveseth-Krahn tapte 0-3 for Italia i første runde, og ble da nr. 17 til slutt.

Resultatene finner du her. Laola1.tv viser dagens kamper, sjekk her.

Kommentarer (1)