Publiserte artikler

NEVZA retter

Det noe overraskende resultatet fra kampen Iver Horrem og Geir Eithun spilte i første runde av NEVZAs sandvolleyballturnering i Jyväskylä i Finland, som arrangøren opplyste og vi viderebrakte, viste seg å ikke stemme. Horrem-Eithun vant kampen mot svenskene Gustafsson-Norman med de angitte sifrene. Dermed stemte heller ikke oppsettet som da var satt opp om at Horrem-Eithun skulle inn i taperrunden i morgen tidlig mot et nytt svensk lag. I stedet har de allerede spilt andre runde som vinnere og fått en ny seier, nå mot Haavisto-Vahela fra Finland. Resultat 2-0 (21-18, 21-15). Dermed er de to klare for tredje runde i morgen kl. 12:00 mot sine landsmenn Svein Solhaug og Daniel Bergerud.

Solhaug-Bergerud har med andre ord også vunnet sine to første kamper. I andre runde slo de Jørn Gamlemoen og Christian Helland 2-0 (21-15, 21-7). Gamlemoen-Helland spiller dermed om å bli bedre enn nr. 9 i morgen, mens de to siste norske herrelagene må satse på å forbedre 13. plassen.

Cindy Treland og Siv Skjong tapte sin kamp i andre runde mot de sterke svenskene Nilsson-Yoken med 0-2 (12-21, 15-21) og møter et annet svensk lag, von Rosen-Mjärdner, i morgen kl. 9:00.

Følg (de forhåpentligvis riktige) resultatene her.

Legg igjen en kommentar