Publiserte artikler

Brasil og Tyskland til semifinaler

Grozer bidro også med et blokkpoeng i tillegg til 4 ess og 17 angrepspoeng. Foto: FIVB

Gårsdagens kamper i VM for menn i Polen snudde mye på hodet i forhold til det som skjedde kvelden før. De to lagene som tapte den første kampen i tredje runde vant nemlig begge 3-0 i går og sikret seg samtidig plass i en semifinale i Katowice lørdag.

Mot Russland valgte Brasils trener Bernardinho å bruke begge de skadde spillerne han hadde spart dagen før, Murilo og Wallace, mens Russland fortsatt ikke kunne bruke Moroz på diagonalen. Der spilte Pavlov. Dette var nok til at Brasil kunne skaffe seg det nødvendige overtaket og vinne 3-0 (25-22, 25-20, 25-21). Med det ene poenget de tok mot Polen tirsdag, har de fire totalt og vil, avhengig av dagens resultat mellom Polen og Russland, enten bli nr. 1 eller 2 i puljen. Vinner Polen, blir Polen nr. 1, vinner Russland 3-0 eller 3-1, blir Brasil puljevinner foran Russland, og vinner Russland 3-2, blir Brasil nr. 1 og Polen nr. 2.

I den andre puljen hevet Tyskland seg voldsomt etter en elendig kamp mot Frankrike tirsdag. Anført av György Grozer, som på sin diagonalplass hadde en killprosent på over 60 og knapt en feilserve, ga de ikke Iran en mulighet. Godt spill også av libero Steuerwald og midtspiller Böhme bidro til at de skaffet seg en ballkvotient som sikret dem semifinale med settsifrene 25-15, 25-21, 25-19. Dagens kamp mellom Iran og Frankrike vil avgjøre hvem som tar den andre plassen, men her ligger Frankrike best an

Legg igjen en kommentar