Publiserte artikler

Tilskuerrekord

Slik ser det ut i Lodz når Polen spiller. Foto: FIVB

Allerede før kampene i tredje runde spilles, har det pågående verdensmesterskapet i volleyball for menn i Polen satt rekord for antall tilskuere på kampene. Etter første runde av turneringen var det totale antallet for hele det forrige VM i Italia slått. Den gangen var tallet 339.324 totalt, og i VM i 2006, da Polen tok sølv, så i alt 298.352 personer kampene live.

Etter to runder i Polen er den halve millionen passert, helt nøyaktig 508.012. Fortsatt gjenstår elleve kamper, noe som teoretisk kan gi mer enn 100.000 ekstra tilskuere. Det er selvsagt de polske kampene som trekker flest skuelystne. I alt har 134.034 vært innom kampene Polen spiller, mens Tunisia ligger i den andre enden med bare 11.370 til sammen på de fem kampene landet spilte.

Hele listen over hvor mange de forskjellige landene trekker, kan du se her.

Legg igjen en kommentar