Publiserte artikler

Tredje runde trukket

Kan Mir Saeid Marouflakrani lede Iran til semifinale? Foto: FIVB

Etter at de siste kampene i VMs andre runde var spilt i går og det var klart hvilke tre lag fra pulje E og tre fra pulje F som var gått videre til tredje runde, ble de nye pulje G og H trukket. Frankrike og Brasil hadde vunnet hver sin pulje og kunne dermed ikke havne sammen i tredje runde.

Trekningen ga da det litt spesielle resultatet at de to lagene som var blitt nr. 3 i sine puljer, Iran og Tyskland, ble trukket sammen med Frankrike i pulje G. Disse tre lagene skal spille kampene sine i Katowice, mens det på forhånd er bestemt at Polen skal fortsette å spille i Lodz. Og her er de altså havnet i en kanonpulje sammen med Brasil og Russland.

De tre lagene i puljene spiller nå en gang mot hverandre. Nr. 1 i pulje G møter så nr. 2 i pulje H til semifinale lørdag, tilsvarende for nr. 1 i H og 2 i G. Det spilles altså to kamper daglig i tredje runde i hver av puljene, kampstart kl. 2015. Oppsettet ser slik ut:

Tirsdag 16. september: Frankrike-Tyskland og Polen-Brasil
Onsdag 17. september: Tyskland-Iran og Brasil-Russland
Torsdag 18. september: Iran-Frankrike og Russland-Polen

Legg igjen en kommentar