Publiserte artikler

Sandsatellitt

Denne uken avvikles de to siste sandvolleyballturneringene i CEV-regi denne sesongen. Den ene er en Master og går i Aserbajdsjans hovedstad Baku. Denne er uten norsk deltakelse. Den andre er en satellitturnering med Stuttgart som arrangementssted, og denne startet i dag med deltakelse av fire norske lag.

Turneringen spilles med en hovedrunde med seksten lag. Disse spiller dobbel eliminasjon, og det spilles også i best av fem sett til femten poeng der det avgørende settet går til sju. Åtte av lagene i hovedrunden er forhåndskvalifisert, de andre finnes i en kvalifisering der seksten lag spiller om de åtte siste plassene.

To av de norske lagene slapp kvalifisering. Det var Øivind Hordvik og Runar Torsvik Sannarnes i klassen for menn og Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg i kvinneklassen. Av de to lagene som har spilt kvalifisering i dag, tok det ene seg videre. Det var Iver Horrem og Geir Eithun, som slo et russisk lag, Bogatov-Tudyakov med 3-1, mens Daniel Bergerud og Lars Tveit Retterholt dessverre måtte si takk for seg etter tap for Bryl-Kujawiek fra Polen med 1-3.

De norske lagene har fått følgende motstand: kl. 12:20 møter Horrem-Eithun danskene Kildegaard-Olesen, mens Hordvik-Sannarnes spiller mot Holler-Schröder fra Tyskland kl. 13:10. Men allerede kl. 9:50 har Kongshavn-Kjølberg spilt mot Rimser-Teufl V. fra Østerrike.

Du finner kvinnenes resultater her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar