Publiserte artikler

VM fortsetter

Bruno iser ned den skadde hånden etter kampen mot Cuba. Foto: FIVB

Etter to dager med kampopphold, starter andre runde i VM for menn i Polen med de seksten gjenværende lagene. Åtte fikk altså reise hjem etter første runde, men med unntak av Belgia, som var havnet i den klart sterkeste puljen, er alle favorittene tilbake og har muligheten til å kjempe om medaljene. Noen av dem riktig nok med noe dårligere utgangspunkt enn de gjerne hadde håpet på forhånd.

I dag skal det da spilles åtte kamper. Andre runde spilles i fire forskjellige byer. Det går altså to kamper pr. by pr. kampdag, kamptidspunktene er kl. 16:30 og kl. 20:15. De tre neste andrerundekampene for lagene spilles i morgen, lørdag og søndag.

Dagens oppsett ser slik ut:
Kl. 16:30
Argentina-Frankrike i Bydgoszcz
Brasil-Bulgaria i Katowice
Finland-Russland i Wroclaw
Serbia-Italia i Lodz
Kl. 20:15
Australia-Iran i Bydgoszcz
Tyskland-Kina i Katowice
Cuba-Canada i Wroclaw
Polen-USA i Lodz

Du kan følge resultatene her.

En del av mesterskapets stjerner er blitt skadet i løpet av VM. Av dem vil nok spesielt Italia merke at Zaytsev er ute med overtrakk, og Bulgaria vil savne Yosifov som har et brudd i en ryggkote. Derimot er Brasils opplegger Bruno tilbake etter håndskade, han spilte to sett i siste puljekamp mot Cuba. Og Frankrikes libero Grebennikov er trolig også klar i dag.

Legg igjen en kommentar