Publiserte artikler

Femte og sjuende

Nr. 7 i EM: Benedicte Maaseide og Sunniva Helland-Hansen. Foto: CEV

EM i sandvolleyball for spillere født 1995 og senere ble avsluttet i går i vakkert vær på strendene i italienske Cesenatico. Som vi meldte i går ble det ingen medaljer på de to norske lagene som deltok, men Christian Sandlie Sørum og Henrik Falck Lauten sikret seg en hederlig femteplass ved først å slå Maia-Tomas fra Portugal 2-0 (21-6, 21-16), og deretter vinne den avgjørende kampen mot Chinellato-De Fabritiis fra Italia med 2-0 (21-18, 22-20).

Benedicte Maaseide og Sunniva Helland-Hansen tapte i går først mot Glenzke-Schneider fra Tyskland med 0-2 (18-21, 14-21), men så sikret de seg sjuendeplassen i mesterskapet ved å slå Bianchin-Frasca fra Italia 2-1 (19-21, 21-17, 15-12).

Medaljene i mesterskapet gikk til følgende:
Jenter
1. Betschart-Eiholzer, Sveits
2. Strauss, N.-Strauss, T., Østerrike
3. Kociolek-Gruszczynska, Polen
Gutter
1. Rudolf-Wickler, Tyskland
2. Margiev-Leshukov, Russland
3. Rumsevicius-Kazdailis, Litauen

Mesterskapets hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar