Publiserte artikler

Russland europamestere

Europamesterne U20 i 2014, Russland. Foto: CEV

Landet som har vært Europas sterkeste på guttesiden de senere årene, Russland, hadde heller ikke store problemer med å sikre seg gullet i klassen for spillere født 1995 og senere. Bare i det tredje settet i gårsdagens finale i Brno i Tsjekkia kunne Polen gi en del motstand og hadde også mulighet til å sikre seg settet. Men til slutt sto det 3-0 til Russland med sifrene 25-16, 25-16, 28-26. Les mer om kampen her.

Bronsemedaljene gikk til Frankrike. De slo Slovenia også 3-0 (25-22, 25-21, 25-19). Den videre rekkefølgen i sluttspillet ble: 5. Italia, 6. Tsjekkia, 7. Tyrkia, 8. Serbia, 9. Romania, 10. Bulgaria, 11. Belgia, 12. Slovakia.

De individuelle utmerkelsene ble fordelt slik:
MVP:  Pavel Pankov (RUS)
Flest poeng:  Bartosz Bucko (POL)
Beste blokker:  Maxim Belogortcev (RUS)
Beste server:  Nohoarii Paofai (FRA)
Beste angriper:  Toncek Stern (SLO)
Beste mottaker:  Tomasz Fornal (POL)
Beste opplegger:  Pavel Pankov (RUS)
Beste libero:  Kacper Piechocki (POL)

Legg igjen en kommentar