Publiserte artikler

Full pott

Henrik ligger langflat for en god plassering i EM. Foto: CEV

De to norske lagene som deltar i europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1995 og senere, har vunnet alle puljekampene sine. Dermed har de gått direkte til andre runde av eliminasjonsspillet og er sikret minst niendeplass i mesterskapet, som går i Cesenatico på den italienske Adriaterhavskysten.

I puljekampene i går slo Benedicte Maaseide og Sunniva Helland-Hansen først tvillingene Kristina og Katrina Zilberman fra Israel 2-0 (21-19, 21-18), før de i en jevn batalje slo finnene Parkkinen-Ahtiainen 2-1 (21-14, 19-21, 15-13). Guttelaget med Christian Sandlie Sørum og Henrik Falck Lauten spilte bare en kamp i går. I den vant de greit over arrangørenes Vecchi-Nicotra med 2-0 (21-14, 21-13).

I eliminasjonsspillet skal jentene først i ilden. Kl. 12:40 skal de spille mot Etxebarría-Izagirre fra Spania. Kampen går på bane 2, og er dermed satt opp til å bli vist på laola1.tv. Vi får håpe de er mer heldig med sendingene enn i de to norskes siste kamp, da sendingen falt ut. Sjekk her. Guttenes motstandere kl. 15:30 er ikke klare ennå. De møter vinnerne av kampen Gauthier-Rat-Loiseau (FRA) mot Atanasov-Kalchev (BUL). Denne kampen går på bane 3 og blir dermed ikke streamet.

Dersom jentene vinner sin kamp, blir det ny kamp kl. 16:30, og med seier for guttene, spiller de tredje runde kl. 18:20. Du finner jentenes resultater her, guttenes her.

Legg igjen en kommentar