Publiserte artikler

God norsk start

De to norske lagene som deltar i EM U20 i sandvolleyball i Cesenatico i Italia har spilt til sammen tre kamper i dag, og resultatene har vært fortreffelige, alle kampene er vunnet 2-0.

I jenteklassen har Benedicte Maaseide og Sunniva Helland-Hansen slått Enzo-Lantignotti 21-18, 21-19. De har ikke flere kamper i dag, men spiller de to gjenstående puljekampene i morgen, den første kl. 11:30 mot Zilberman KR.-Zilberman KA. fra Israel. Den går på bane 2 og vises dermed trolig på laola1.tv, sjekk her.

Christian Sandlie Sørum og Henrik Falck Lauten har derimot fått to kamper i dag, og får den siste i morgen. Seierssifrene i dag ble 21-12, 21-15 mot Verspecht-Vleugels fra Belgia og 21-14, 21-12 mot Borna-Nilsson fra Sverige.

CEVs hjemmeside for turneringen er her.

Legg igjen en kommentar