Publiserte artikler

Polen semifinaleklar

Bartlomiej Mordyl og lagkameratene på Polen er klare for semifinale fredag. Foto: CEV

Før lagene i EM U20 i Tsjekkia og Slovakia har sin siste puljekamp i dag, er Polen som eneste lag klar for semifinale. Laget leder pulje 2 med 11 poeng etter fire kamper, og kan i verste fall bare tas igjen av ett lag, Tsjekkia, som har 8 poeng. Tsjekkia kan imidlertid forbigås av Tyrkia, som har 7. I pulje 1 er det mer åpent etter at Italia i går slo Russland 3-2. Der har både Italia og Russland nå 10 poeng, mens Frankrike står med 9.

Tre lag har ingen ting plasseringsmessig å spille for i dag. I pulje 1 i Nitra har arrangørlaget Slovakia 0 poeng og får dermed ikke mulighet til å spille verken om plassene 1-4 eller 5-8. Dagens kamp blir dermed den siste i årets EM. Det samme gjelder Romania og Belgia i Brno. Ingen av dem har mulighet til å klatre fra 5. og 6. plass i puljen.

Dagens kamper går slik:
Pulje 1
Frankrike-Italia
Russland-Bulgaria
Serbia-Slovakia
Pulje 2
Tyrkia-Slovenia
Belgia-Romania
Polen-Tsjekkia

Mesterskapets hjemmeside er her. Laola1.tv viser kampene i Brno, se her.

Legg igjen en kommentar