Publiserte artikler

EM-pause

Russlands midtspiller på 212 cm, Vlasov, kan bli vanskelig å stoppe. Foto: CEV

Det er fridag i dag i EM U20 for gutter i Tsjekkia og Slovakia. Lagene har nå spilt tre av sine fem puljekamper, og så langt har Russland gjort det best med bare seire 3-0. I den samme puljen, som spiller kampene i Nitra i Slovakia, har heller ikke tittelforsvarerne Italia tapt, men de har gitt fra seg et poeng mot Bulgaria. Toppkampen i puljen går i morgen. To lag står uten vunnet sett, Serbia og arrangørlaget Slovakia, så de vil få store problemer med å ta seg videre fra puljespillet.

I pulje 2 i Brno i Tsjekkia leder Polen med 8 poeng på de tre kampene. Her har alle lagene tatt poeng, så det er helt åpent hvem som vil gå videre. Semifinalene spilles fredag, finalene søndag.

EMs hjemmeside finner du her. Og i motsetning til for seniorenes VM i Polen, viser laola1.tv kamper fra dette mesterskapet, se her.

Legg igjen en kommentar