Publiserte artikler

Norge og Finland i Oslo

Bronsevinnerne Cindy og Janne. Foto: Raymond Wardenær

De ferske norgesmestrene Iver Horrem og Geir Eithun gikk også til topps i NEVZAs sandvolleyballturnering i Oslo. I konkurranse med 27 lag fra Norden og England avsluttet de lørdagens kamper med å slå de danske landslagsspillerne Peter Kildegaard-Martin Olesen 2-0 (21-18, 21-16) i finalen på Jernbanetorget. Bronsemedaljene gikk til Sheaf-Gregory fra England. De slo Haavisto-Vahela fra Finland 2-0 (21-12, 21-15) i kampen om tredjeplass. Geir Eithun er glad for at det har begynt å løsne for laget på tampen av sesongen. Les artikkel hos NRK Sogn og Fjordane her.

I kvinnenes finale møttes to lag med erfaring fra World Tour, finske Lehtonen-Lahti og Grawender-Lundqvist fra Sverige. Finnene viste seg sterkest og vant 2-0 (21-16, 21-19). Les omtale på de svenske volleyballsidene her. Bronsefinalen var helnorsk, og her viste Cindy Treland og Janne Pedersen seg sterkere enn Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg og vant 2-0 (21-19, 21-17). Les kommentarer på Facebooksidene til Janne og Victoria her. Kanskje kommer det også noe på hjemmesidene til Cindy og Janne her.

Legg igjen en kommentar