Publiserte artikler

NEVZA beach

Slik så det ut på Jernbanetorget sist helg. Forjåpentligvis blir det like bra denne. Foto: Raymond Wardenær

Mange nordiske lag og et engelsk er samlet i Oslo for å kåre vinnerne av en ny Northern European Volleyball Zonal Association (NEVZA) sandvolleyballturnering. Det har vært avviklet slike turneringer før, og 18.-21. september vil det komme en ny i Jyväskylä i Finland. Det er populære turneringer, noe som ikke minst blir vist ved at noen av de beste danske lagene stiller i Oslo i stadet for i det danske mesterskapet, som også går denne helgen. Men sannsynligvis hadde det vært flere danske lag enn de fire som deltar uten kollisjonen. Til gjengjeld er det god svensk og norsk deltakelse. I kvinneklassen har Sverige den største troppen med 13 deltakende lag, mens Norge har flest lag i klassen for menn, tolv mot Sveriges elleve.

Kampene i mesterskapet skal, som NM forrige helg, gå på Jernbanetorget og på Voldsløkka. Kampene startet kl. 17:00, og mesterskapet avsluttes lørdag. Du kan lese mer på NVBFs sider her, de opprinnelig påmeldte lagene finner du her, melding om kampoppsett og resultat her, og melding på det svenske forbundets sider her.

Legg igjen en kommentar