Publiserte artikler

Mer Japan

Det internasjonale volleyballforbundet har vedtatt at kvinnenes VM i 2018 skal gå i Japan. Under det nylig avsluttede sluttspillet i Grand Prix i Tokyo signerte FIVBs president Ary S. Graça avtaler med presidenten i det japanske volleyballforbundet (JVA), Yuichiro Hamu, og presidenten i Tokyo Broadcasting System (TBS), Toshichik Ishihara, om at TBS får eksklusive mediarettigheter til mesterskapet.

Ved at VM 2018 skal gå i Japan, har Japan hatt tre av de fire seneste verdensmesterskapene for kvinner, i det VM 2006 gikk i Osaka og i 2010 i Tokyo. Bare i år blir trenden brutt ved at kvinnenes VM skal gå i Italia med start 23. september. Japan hadde forøvrig også mennenes VM i 2006. Du kan lese mer her.

Det er ikke avklart hvor mennenes VM i 2018 skal gå, men det sies at Bulgaria og Qatar er kandidater til arrangementet.

Legg igjen en kommentar