Publiserte artikler

I sanden

Anders er skuffet etter tap mot Puerto Rico. Foto: FIVB

Det ble ingen større suksess for de norske utøverne som har konkurrert på internasjonale arenaer de siste dagene. Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen, som er i Nanjing i Kina, tapte sin kamp i åttendedelsfinalen i ungdoms-OL mot Figueroa-Danny fra Puerto Rico. Det ble en jevn kamp som de karibiske guttene bikket i sin favør med 2-1 (21-23, 21-18, 15-10). Dermed endte 2014 Nanjing Youth Olympic Games med en niendeplass for de norske guttene, som likevel garantert har fått en uforglemmelig opplevelse. Resultatene er her.

I Kristiansand gikk det heller ikke veien for det eneste norske laget som var igjen etter første eliminasjonsrunde i EM U18, nemlig Hannah Sofie Perrens og Sunniva-Helland Hansen. De tapte sin kvartfinalekamp mot Klinke-Ottens fra Tyskland med 0-2 (14-21, 16-21). Og deretter ble det to tap i plasseringskampene. Først mot Kotlasova-Stochlova fra Tsjekkia med 1-2 (21-18, 17-21, 10-15), dereter mot Siakretava-Shalayeuskaya fra Hviterussland, også det med 1-2 (21-15, 16-21, 9-15). Med det kom Perrens og Helland-Hansen på åttendeplass.

Jentene som slo ut Norge i kvartfinalen gikk forøvrig helt til topps i EM. I finalen ble et polsk lag slått, og samme rekkefølge ble det hos guttene. Du finner resultatene her.

Hos seniorene ble norgesmesterne funnet i Oslo i helgen. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg vant kvinneklassen, mens mennenes tittel gikk til Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun. Les Vegard Høidalens rapport til NVBF her. Alle resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar