Publiserte artikler

Semifinaler i NM

På andre siden av nettet ser vi semifinalistene Usken-Hordvik. Nærmest primus motor Vegard Høidalen og Jan Erik Moen. Foto: Raymond Wardenær

I NM i sandvolleyball, som foregår på Jernbanetorget og på Voldsløkka i Oslo, er de nå kommet fram til semifinalene. Så langt har det ikke vært store overraskelser, kanskje med unntak av at laget som skal representere Norge i EM U22 om noen uker, Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum, slo laget som lenge har vært ranket høyest i Norge, og som har deltatt i Grand Slam, nemlig Iver Horrem og Geir Eithun. Resultatet i den kampen ble 2-1 (23-21, 18-21, 15-13). Men siden NM spilles med dobbel eliminasjon, har Horrem-Eithun benyttet muligheten og tatt seg til den ene semifinalen der de skal møte Øivind Hordvik og Bjarte Usken. I den andre skal Sannarnes-Sørum spille mot Daniel Bergerud og Lars Fredrik Tvinde. Tvinde var opprinnelig påmeldt med Morten Kvamsdal, Bergerud med Svein Solhaug. Men Kvamsdal slo opp igjen skaden under Grand Slam i Polen, og dermed denne nye sammensetningen. De to semifinalelagene møttes også tidligere i mesterskapet. Da vant Sannarnes-Sørum 2-1, så det ligger an til å bli to jevne semifinaler.

Hos kvinnene er det ikke mange overraskelser. De fleste hadde nok tippet semifinalistene, som i det ene tilfellet er Victoria Faye Kjølberg og Janne Kongshavn mot Ane Guro Tveit Hjortland og Irmelin Torsvik Sannarnes, i det andre Cindy Treland og Janne Pedersen mot Ingrid Lunde og Vilde Solvoll. Alle resultatene fra NM finner du her.

Legg igjen en kommentar