Publiserte artikler

VM-trofeene stjålet

Slik ser mennenes stjålne trofe ut. Foto: FIVB

Kvinnenes stjålne trofe. Foto: FIVB

Det internasjonale volleyballforbundet fikk laget to unike trofeer som skal gis til vinnerne av henholdsvis mennenes og kvinnenes verdensmesterskap. De to trofeene ble sendt på en rundreise for å promotere mesterskapene, og i tillegg til å ha vært innom arrangementsbyene i Polen og Italia, har de også vært i Serbia og USA, og nå sist i Brasil, der de blant annet ble vist fram på Copacabana.

Men da de sto for tur til å dra tilbake til Europa på rundreisen, ble de stjålet fra en bil som sto parkert ved et kjøpesenter i nærheten av Brasils volleyballforbund i Rio de Janeiro. FIVB jobber nå intenst for å få ferdig nye trofeer tidsnok til finalene, og har kontaktet den sveitsiske bedriften som sto for de første kreasjonene. Opprinnelig var trofeene tenkt å vises ved åpningen av mennenes VM på Warszawas fotballstadion neste lørdag, men nå er det å få dem ferdig til finaledagene som gjelder.

Du kan lese nyheten fra FIVB her. Du kan også lese om trofeene her og her.

Legg igjen en kommentar